Aanbevolen : Autosloperij Den Haag - lichte vracht verkopen

Franse Autosloop Groningen

Published Aug 31, 22
8 min read

Pieper AutosloopVervolgens kunt u direct met de aanbieder van het onderdeel praten over de prijs, de staat van het product en andere relevante gegevens. Dit gebeurt allemaal zonder tussenkomst van Onderdelenlijn. nl. Ook kunnen de in hergebruik gespecialiseerde sloperijen op eenvoudige wijze hun producten in een online database op laten nemen. autosloop almere de wit.

974.591 tweedehands auto onderdelen kunt u zelf zoeken naar het door u gewenste auto-onderdeel. Mocht u een bepaald onderdeel niet kunnen vinden, dan is het de moeite waard het een paar dagen later nog eens te proberen. Dagelijks zetten gerenommeerde demontagebedrijven nieuwe tweedehands auto onderdelen online. Al sinds 1990 is Onderdelenlijn.

Particulieren en bedrijven op zoek naar auto onderdelen kunnen deze vervolgens gemakkelijk vinden. Ruim 75 procent van de aanvragen op 40. 000 leidt uiteindelijk tot een transactie. Maandelijks bezoeken 500. 000 bezoekers uit binnen- en buitenland de website en door de jaren heen zijn er via 40. 000 al meer dan 10 miljoen onderdelen verkocht (autosloop almere de wit)..

Naast ons grote assortiment van originele en merkalternatieve onderdelen biedt ARTAparts alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen - autosloop almere de wit. In onze webshop kiest u het gewenste onderdeel en het onderdeel wordt gemiddeld binnen 2 werkdagen bezorgd! Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend.

ARTAparts heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kunt u uw bestelling betalen via i, DEAL. Het is ook mogelijk om vooruit te betalen. Bij ons heef u de zekerheid van garantie. Voor alle auto onderdelen uit ons assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat u recht heeft op alle geldende garantievoorwaarden van het onderdeel - autosloop almere de wit.

Venyard Autosloop Roosendaal

De verzendkosten voor alle afleveradressen, in Nederland zijn vanaf € 9.- tot € 35,- per bestelling (met uitzondering van volumineuze producten). Als het streepje er voor staat is het dat bouwjaar en staat het streepje er achter dan is het dat bouwjaar. Bijvoorbeeld; - 1994 is 1994 en 1994 - is 1994.

d. in normale doos: € 9,50- spatbord, dorpel, spatbordrand e. d.: € 12,-- grote verpakkingen, meestal meerdere grote stukken in een grote doos: € 15,-- bumper e. d.: € 15,- - een pakket versturen naar Belgie is vanaf € 12,10 Indien een zending geweigerd wordt die niet vooraf geannuleerd is, betaalt u alleen de verzendkosten.

U kunt op de volgende manieren betalen: - Ideal (vanuit Belgie is een Ideal betaling helaas niet mogelijk)- Overschrijving- Contant (alleen bij afhalen) Zodra uw betaling bij ons binnen is, wordt de bestelling geactiveerd. Indien er problemen zijn met de geleverde onderdelen kunt u contact met ons opnemen per e-mail of u kunt ons bellen.

Heeft u door een fout aan onze kant niet de juiste onderdelen ontvangen dan doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk en kosteloos de juiste onderdelen bij u te bezorgen (autosloop almere de wit). De (retour) verzendkosten worden dan ook door ons vergoed. Ruilen en retourneren binnen 14 dagen met originele factuur in originele staat en in originele verpakking.

Indien blijkt dat u het verkeerde onderdeel heeft besteld, dan graag het juiste onderdeel on-line bestellen en bij “opmerkingen” het onderdeelnummer aangeven van het artikel wat u wilt terugsturen. U ontvangt dan een aangepaste factuur. U kunt de bestelling terugsturen. Graag de factuur (of kopie) bijsluiten. Onderdelen kunnen alleen retour in originele verpakking en ongespoten.

Putten Autosloop

Op alle onderdelen heeft u 1 jaar garantie. Het artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst weer bij ons zijn. Het artikel moet in de originele doos of verpakking zitten. De originele stickers van de fabrikant (bijvoorbeeld van Wezel) moeten nog op de verpakking of op het artikel zitten. Het artikel mag niet gespoten of op een andere manier bewerkt zijn.

Idien u er voor kiest om uw bestelling bij ons af te halen, ontvangt u van ons een e-mail wanneer uw bestelling klaar ligt. In deze e-mail staan ook onze openingstijden. Wij hebben meerdere leveranciers zodat een onderdeel wat in onze webshop staat bijna altijd leverbaar is. Toch komt het helaas voor dat een onderdeel voor onbepaalde niet leverbaar is.

Alle foto`s zijn veelal aangeleverd door fabrikant of importeur. Zij dienen slechts als voorbeeld (autosloop almere de wit). Van alle onderdelen is alleen het linker exemplaar afgebeeld op de foto. Het onderdeel kan altijd licht afwijken van de foto. Sommige onderdelen zijn spiegelbeeldig weergegeven. Wij doen ons best om de Webshop zo actueel mogelijk te houden.

Nederland houdt van oldtimers. Het aandeel van auto's ouder dan 25 jaar is in ons land relatief hoog. Er is dan ook een ruime keuze aan klassiekers te koop. De wetten zijn recent iets minder vriendelijk geworden voor de liefhebber van oude auto's. autosloop almere de wit. Daarom zijn de prijzen wat gezakt. Even opfrissen.

Een groot deel van de oldtimers op de Nederlandse wegen is van Duitse makelij en dan vooral van Mercedes-Benz, Opel en Volkswagen. Op elke hoek van de straat staat bij wijze van spreken wel een bejaarde Mercedes, Opel of Volkswagen. Begrijpelijk: de auto's behouden hun leuke uitstraling en imposante rijervaring lang vast (autosloop almere de wit).

Autosloop Almelo

Ook klassieke Volkswagens doen het goed in Nederland. De Kever, maar zeker ook het Volkswagen-busje, zijn veel geziene iconen op onze wegen. En er komt nog veel meer moois bij onze oosterburen vandaan, zoals modellen van Opel, Ford, BMW, Audi en natuurlijk Porsche. Laten we ten slotte de snoepjes van achter de muur niet vergeten (Autosloperij Den Haag).

Sterke voorbeelden zijn onder meer de schattige en originele Mini en de stoere modellen van Land Rover, maar ook het spartaanse Morgan en het hyperluxe Rolls Royce hebben ervoor gezorgd dat het begrip 'Engels auto' zoveel gedaante heeft gekregen - autosloop almere de wit. Komen dan alle leuke oldtimers uit Europa? Zeker niet. Japan heeft ons ook verwend, met onder andere modellen van Toyota, Nissan en Honda.

ARTIKEL 1 - Definities 2 ARTIKEL 2 - Identiteit van de ondernemer 3 ARTIKEL 3 – Toepasselijkheid 3 ARTIKEL 4 - Het aanbod 3 ARTIKEL 5 - De overeenkomst 4 ARTIKEL 6 – Herroepingsrecht 5 ARTIKEL 7 - Kosten in geval van herroeping 5 ARTIKEL 8 - Uitsluiting herroepingsrecht 5 ARTIKEL 9 - De prijs 6 ARTIKEL 10 - Conformiteit en Garantie 6 ARTIKEL 11 - Levering en uitvoering 6 ARTIKEL 12 - Duurtransacties duur, opzegging en verlenging 7 ARTIKEL 13 – Betaling 8 ARTIKEL 14 – Klachtenregeling 8 ARTIKEL 15 - Geschillen 8 ARTIKEL 16 - Aanvullende of afwijkende bepalingen 9 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer; Dag: kalenderdag; Duurtransactie: een overeenkomst op afstand met betrekking tot een reeks van producten en/of diensten, waarvan de leverings- en/of afnameverplichting in de tijd is gespreid; Duurzame gegevensdrager: elk middel dat de consument of ondernemer in staat stelt om informatie die aan hem persoonlijk is gericht, op te slaan op een manier die toekomstige raadpleging en ongewijzigde reproductie van de opgeslagen informatie mogelijk maakt - autosloop almere de wit.ARTA James Cookstraat 23 7825AN Emmen E-mailadres:info@artaparts. nl Kv, K-nummer: 04077555 BTW-identificatienummer: NL001366471B76 Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit: Indien de ondernemer een gereglementeerd beroep uitoefent: - de beroepsvereniging of -organisatie waarbij hij is aangesloten; - de beroepstitel, de plaats in de EU of de Europese Economische Ruimte waar deze is toegekend; - een verwijzing naar de beroepsregels die in Nederland van toepassing zijn en aanwijzingen waar en hoe deze beroepsregels toegankelijk zijn.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke totstandgekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument. 2. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.

Autosloop Bladel

Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, kan in afwijking van het vorige lid en voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronische weg aan de consument ter beschikking worden gesteld op zodanige wijze dat deze door de consument op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager - autosloop almere de wit. Volvo onderdelen.

4 (autosloop almere de wit). Voor het geval dat naast deze algemene voorwaarden tevens specifieke product- of dienstenvoorwaarden van toepassing zijn, is het tweede en derde lid van overeenkomstige toepassing en kan de consument zich in geval van tegenstrijdige algemene voorwaarden steeds beroepen op de toepasselijke bepaling die voor hem het meest gunstig is.

Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld. 2. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. autosloop almere de wit. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken.

Navigation

Home

Latest Posts

Dvr Camera Auto

Published Jun 20, 23
3 min read

Auto Verkopen Forza Horizon 4

Published May 21, 23
8 min read