Aanbevolen : Autosloperij Den Haag - lichte vracht verkopen

Minibus Huren West Vlaanderen

Published Feb 13, 22
6 min read

Auto Huren Tienen

Luxauto, dat is zonder zorgen een  Auto huren

Een huurauto uit ons assortiment wordt altijd in perfecte staat en rijklaar aan je afgeleverd. Een auto huren bij onze eersteklas autoverhuur staat voor veel gemak, heldere voorwaarden en een plezierige klantvriendelijke benadering! .

Interessante ontwikkeling, voor 132 euro per maand zal ik misschien zelfs wel een abbo nemen terwijl ik zelf al een auto heb. Bovendien 1 abbo samen met vriendin... Tenminste, tegen de tijd dat we zelf niet meer hoeven bedienen / ingrijpen. Dan is het maar om relaxed een biertje te kunnen vatten tijdens stappen / feestjes / etentjes etc.

Maar op een of andere manier denk ik dat dat te mooi is om waar te zijn. Ben namelijk benieuwd of die 1,5 miljoen km levensduur reëel is... Mensen zijn nou eenmaal niet allemaal even netjes. In treinen en bussen is het vaak al niet al te fris (waar komt toch altijd die pislucht achterin die bussen vandaan) terwijl daar al enigszins toezicht is in de vorm van resp.

Die auto's zullen waarschijnlijk - afhankelijk van de mate van gebruik uiteraard - met regelmaat naar een of ander thuishonk moeten komen om vervolgens onderworpen te worden aan een grondige reiniging.. - oldtimer huren. Ben benieuwd hoe men omgaat met achtergelaten zooi zoals weggemoffelde poepluiers, prachtig geboetseerde snotterklonten, maar ook vandalisme etc. Ik denk dat dat wekelijkse bedrag snel zal stijgen.

Er zullen dan vervolgens wel weer regels komen, (straf)puntensysteem o. i.d., cameratoezicht, alcoholsloten, (tijds)limieten, waardoor het allemaal toch minder rooskleurig is dan gedacht. Dit zijn echter maar kleine praktische dingetjes. Ik hoop dat ze hier goede oplossingen voor vinden, want het zou erg mooi zijn, zo’n systeem.

Product gehuurd: Gehuurd op: 20-01-2022 Niek de Gooijer uit Uden 26-01-2022 Wagen was uitstekend in orde en netjes afgeleverd. Had ook de mogelijkheid om deze op een andere locatie weer in te leveren. Product gehuurd: Gehuurd op: 20-01-2022 Martin uit Aarle-Rixtel 26-01-2022 Ook vorig jaar bij vd Putten gehuurd. Nu ook weer voor verhuizen.

Dockx Service Shop Oudenaarde

Bus was schoon en precies zoals omschreven. Prima prijs. Afhandeling na inleveren was in een dag gedaan. Ze waren vergeten de inlever procedure buiten openings tijden uit te leggen. Dat was een beetje zoeken. Het staat ook op de sleutelhanger :D. Product gehuurd: Gehuurd op: 08-01-2022 Monique uit Beek en Donk 05-01-2022 Snelle, vriendelijke en betrouwbare service.

Product gehuurd: Gehuurd op: 30-12-2021 Ans odekerken uit Deurne 05-01-2022 Al meerdere keren daar gehuurd en altijd zeer tevreden. Geen minpunten Product gehuurd: Gehuurd op: 04-01-2022 H.otten uit Helmond 30-12-2021 In Helmond gehuurd in Deurne moeten halen Product gehuurd: Gehuurd op: 28-12-2021 Marc van Benthum uit Deurne 23-12-2021 Ik had per ongeluk een verkeerde datum doorgegeven.

Na gebruik snelle teruggave van waarborg. Jammer dat andere huurders niet hun gegevens, zoals extra identiteitsbewijs bij hadden, waardoor ik wat langer moest wachten voor ik geholpen werd (camionette te huur). Product gehuurd: Gehuurd op: 13-11-2021 Dominic van den Bungelaar uit Eindhoven 10-11-2021 Hoefde op het einde alleen de sleutel af te leveren en voor de rest werd alles geregeld en 1 dag na het verhuren had ik de borg weer terug.

Kantoor was op tijd open en de service vriendelijk. De papierwinkel werd rap afgehandeld, borg simpel met pin voldaan, valutadatum volgende dag. Auto was schoon en voor het doel waarvoor ik hem gehuurd had uitstekend geschikt. Alle spullen in no time kunnen inladen en verhuizen en de laadlift was een heel handige optie voor weinig toeslag, blij dat ik voor een hogere klasse ben gegaan met dat liftje erbij.

Na de verhuizing de auto nog ruim voor sluitingstijd teruggebracht en 2 dagen later het restant van de borg ook weer terug op mijn rekening. Al met al prima verlopen en voor een volgende keer zeker weer een overweging om hier nogmaals zo'n wagen te huren. Dank je wel ! Aanrader voor potentiele nieuwe klanten.

Putten 25-03-2021 Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. In de toekomst zijn we u graag weer van dienst :) Tot de volgende keer! Katalysator Recycling Benelux uit Helmond 22-03-2021 Meerdere malen wat gehuurd top service / kwaliteit en er word altijd met de klant mee gedacht. Product gehuurd: Gehuurd op: 18-03-2021 Reactie van Autoverhuur Harrie v.

Peugeot 508

Daarna nog de oude bank en nog wat andere spullen gelijk naar de stort gebracht,haalde t dus net niet om om 12. 00 weer terug te zijn çmaar ook dat was geen probleem. Danny bedankt voor de duidelijk uitleg. Ook op de zaak was alles duidelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Factuur ook snel verrekend, SUPER,Dank jullie wel Autoverhuurbedrijf v.

Flexibel in halen en brengen. Het team wekt veel vertrouwen. Product gehuurd: K. Manders uit Mierlo 06-10-2020 We hadden de wagen nodig voor een verhuizing. Een ruime wagen met laadklep. De wagen was (vrij) nieuw, reed perfect en was zowel van binnen als buiten schoon. Reserveren bij Harrie vd Putten was eenvoudig, evenals het ophalen en inleveren van de wagen.

Een volgende keer zeker weer hier een bakwagen huren. En wat handig; een bakwagen bij verhuizen!! Product gehuurd: Gehuurd op: 18-09-2020 Billy uit Helmond 05-10-2020 We werden een dag van te voren gebeld met de vraag of we de wagen eerder willen ophalen omdat je anders de volgende dag lang kan wachten vanwege de drukte - oldtimer huren.

van der Heijden uit Deurne 05-10-2020 Goed en correct afgehandeld. Product gehuurd: Gehuurd op: 19-09-2020 Lieske Horseling uit Deurne 15-09-2020 Prima onderhouden autobus. Het was voor mij even onduidelijk hoe het ging met terugbrengen na 18. 00 uur, aangezien de balie dan gesloten is. Ik belde naar het telefoonnummer en werd er goed in ondersteund en te woord gestaan.

Ik mocht de wagen al op zaterdagmorgen daarvoor komen ophalen. Omdat dit voor mij ivm werk niet ging lukken stelden zij voor dat ik de auto op zondagmorgen op kon halen. Perfect geregeld dus. De hele week genoten van de fijne auto en het inleveren op zaterdagmorgen ging ook heel vlotjes. oldtimer huren.

Hij was ook makkelijk en snel gereserveerd en de service van ophalen op een vroege zaterdag ochtend was uistekend. Product gehuurd: Gehuurd op: 18-07-2020 Mieke uit Liessel 18-07-2020 Wagen gebruikt voor verhuizing. Fijne verhuiswagen met lift. Ook fijn dat je er een steekwagentje en andere verhuis artikelen bij kunt huren.

Camionnette A Louer

Flexibel en prima geregeld. (het was een voorspoedige verhuizing mede dankzij de verhuiswagen en verhuis spullen) Product gehuurd: Gehuurd op: 09-07-2020 TFT uit Asten 15-07-2020 Prima geregeld. Product gehuurd: Gehuurd op: 10-07-2020 Frank-Jan Koster uit Deurne 15-07-2020 Zoals altijd heel aardig en behulpzaam. Deze keer echter werd ik voor het eerst in al die andere keren verrast doordat verlichting van trailer niet goed werkte .

Bleef vrolijk en vriendelijk. Zij dacht vooruit door alvast fotoos van stekker te maken en aan de slag te gaan om aan nieuwe stekker te komen ...perfect ! Ze haalde gereedschap etc. Gelukkig lukte het mijn zoon om e. e.a. te repareren. En na enkele dagen kwam de rekening ....en werd er een korting gegeven voor het werk aan de trailer.

Navigation

Home

Latest Posts

Dvr Camera Auto

Published Jun 20, 23
3 min read

Auto Verkopen Forza Horizon 4

Published May 21, 23
8 min read